Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Üdvözöllek "jókisboltban" kedves érdeklődő!

Szeretném elmondani neked, hogy egy kis család legújabb "szobájába" léptél be, amikor bejöttél webáruházunkba.

Amikor gyermekünk megérkezett és növekedni kezdett, egyre több ruhát, kiegészítőt kellett beszereznünk.

Vásárlásaink alkalmával be kellett látnunk, hogy a jó minőségű, kényelmes ruhadarabokban a gyerek jól érzi magát, ugyanakkor az egymással színben, anyagában, mintáját tekintve jól kombinálható darabok megkönnyítik a mindennapokat a szülők számára, gondoljunk csak a reggeli öltözködésre vagy a nagymosásra.

Magával ragadott bennünket ugyanakkor a gyermekruhákra jellemző színes, vidám világ és mindannyin tudjuk, hogy életünk értelmének a legnagyobb boldogságot az jelenti, ha kedvenc mesefiguráival veheti körbe magát! Ez alól a ruhák sem kivételek! És ha a gyerek boldog, mindenki boldog!

Ekkor jött az ötlet: Nyissunk egy webáruházat! Okozzunk örömet a gyerekeknek és a szülőknek, nagyszülőknek, rokonoknak egyaránt!

A kezdeti nehézségek sem állítottak meg! Reméljük sikerül!

A legkisebbektől az iskolás korosztályig kínálunk szép, minőségi ruhákat.

Elsősorban új, Európa legnépszerűbb nagykereskedőitől vásárolt termékeket találsz nálunk, de kínálatunkat új outlet, újszerű és hibátlan ruhadarabokkal szeretnénk bővíteni.

A webáruházban látható ruhák mind raktáron vannak, nem kell várni a megrendelésre. A termékek saját oldalán, az adatok között megtalálható a raktáron lévő mennyiség is.

Az egyes termékek általában több méretben választhatók és több mesebeli kedvenc szerint is csoportosítottuk a hagyományos fiú-lány elkülönítés mellett. Néhány egyéb márkás ( pl. Nat&Tom) szintén kiváló minőségű darabot is kínálunk, válogass ezekből is bátran!

A nyári szezon praktikus, színes ruháival indultunk el az idén!  A Strand kategóriában a nyaraláshoz, fürdőzéshez szükséges színes viseleteket, kiegészítőket gyűjtöttük össze!

Kérjük,hogy regisztrálj oldalunkon, hogy a későbbiekben zökkenőmentesen vásárolhass! Ismerj meg bennünket, írd meg kérdésedet és mi mindent megteszünk, jól érezd magad "jókisboltban"! Hírlevelünkre feliratkozva időben értesülhetsz új kínálatunkról,akcióinkról.

Köszönjük, hogy eljöttél hozzánk! 

És ami a jokisbolt.hu név mögött rejlik: 

Szolgáltató adatai:

Cégnév vagy egyéni vállalkozó neve: Knyazoviczki László e.v.
Szolgáltató székhelye, telephelye ill lakcím: 3170 Szécsény Szántó Kovács János út 12.
Egyéni vállalkozó nyilvántartási száma: 35887892
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Nógrád Megyei Kormányhivatal Szécsényi Járási Hivatala
Elérhetőség: infojokisbolt@gmail.com
Szolgáltató egyéb elérhetősége: 06-20 349 6391
Adószám: 66548869-1-51